FacebookTwitterGoogle Bookmarks

Tornion Helluntaiseurakunta on perustettu vuonna 1933. Vaikka seurakunta on toiminut kohta 80 vuotta, tahdomme silti olla nykyaikainen, ajan hermolla elävä uskovien joukko, joka pyrkii aktiivisesti toteuttamaan seurakunnalle asetettua raamatullista tehtävää tässä ajassa. Pyrimme vahvaan Raamatun opetukseen, yhteyteen ja rukoukseen. Tahdomme olla Kristuksen valona ja suolana tällä paikkakunnalla yhdessä muiden kristillisten seurakuntien kanssa ja tahdomme vaalia sitä Hengen yhteyttä, joka kaikkien Jeesuksen seuraajien kesken vallitsee. Emme ole täydellisiä, mutta uskomme, että Jumala vahvistaa ja kantaa meitä eteenpäin.

 

Seurakuntamme jäsenmäärä on tällä hetkellä 65. Me teemme lapsi- ja nuorisotyötä, lähetystyötä ja toteutamme diakoniaa. Meillä on seurakuntatiloissamme monenlaisia mielenkiintoisia tapahtumia viikottain. Pyrimme kehittämään pienryhmätoimintaa. Meidät tunnetaan lauluistamme ja edelleenkin olemme laulava ja musisoiva seurakunta. Viime vuosina ylistys- ja palvontalaulut ovat tulleet mukaan tilaisuuksiimme enemmän ja enemmän. Tilaisuutemme ovat avoimia kaikille ja odotamme aina vieraita mukaan, sillä tahdomme olla vieraanvaraisia.

 

Ydinsanomamme on se, että Jumalan etsivä ja pelastava rakkaus, joka ilmestyi Jeesuksessa maailmaan, haluaa kohdata jokaista ihmistä tänäänkin. Emme kuitenkaan halua painostaa tai vaatia ketään, vaan pidämme tarjolla mahdollisuutta tehdä oma henkilökohtainen valinta Jumalan puoleen. Tahdomme arvostaa ja kunnioittaa jokaista ihmistä omana itsenään. Pidämme kiinni Raamatusta ja Jeesuksesta, tahdomme elää arkielämän keskellä jalat maassa ja sydän taivaassa – ja toimia kotipaikkakuntamme parhaaksi.

Juha Juola

 

 

 

 

 
 
 
 

Osoitteemme

Keskikatu 21        
95400 Tornio

 

puh. 0400-924840 

 

tornion.helluntaiseurakunta (at) pp.inet.fi


 

 

 

 

Käyttäjiä sivustolla

Paikalla 3 vierasta ja ei kirjautuneita